PATRICK JANSSEN

In 1990 studeert Patrick af als interieurarchitect aan het PHAI (Provinciaal Hoger Architectuur Instituut) te Diepenbeek. De 15 volgende jaren doet hij aanzienlijke ervaring op als interieurarichitect bij toonaangevende interieurzaken. Tijdens tal van boeiende gesprekken met zijn opdrachtgevers leert hij wat mensen echt belangrijk vinden aan hun leef-, woon- en werkomgeving. De liefde voor het ontwerpen, de ambitie om telkens beter te doen en vooral veel Limburgse goesting, doen Patrick beslissen om in 2007 zijn eigen ontwerp- en adviesbureau op te richten. Het motto 'maak van je huis je thuis' staat centraal in al zijn ontwerpen, schetsen en adviezen en dit van de kleinste boekenplank tot een volledige villa.

 

In een goed ontworpen huis voel je je meteen thuis en heb je een comfortabel en veilig gevoel.

Werkwijze

Patrick komt bij je langs om je persoonlijke wensen en behoeften te ontdekken. Omdat vooral jij je moet thuis voelen in het nieuwe interieur, streeft Patrick ernaar om jouw verwachtingen zoveel mogelijk te integreren in het uiteindelijke ontwerp. Tenslotte is het de bedoeling dat jij van je huis een thuis maakt! Het eerste gesprek is vrijblijvend en gebeurt liefst bij jou ter plaatse om zo je huidige woonsituatie te leren kennen. Na dit gesprek wordt er een offerte aangeboden voor de toekomstige samenwerking.

Deze offerte omvat volgende punten:

 • opmeting en optekenen van de bestaande situatie
 • voorontwerp en definitief ontwerp
 • productieplannen (uittekenen van details, materiaalkeuze, ...)
 • planning en opvolging van de werken (coƶrdinatie, planning en eindcontrole)
 • het ereloon is op voorhand vastgelegd en hier zal niet van afgeweken worden
 •  

  Advies

  Goed advies kost geld. Maar door deze beperkte investering kan je efficiƫnter te werk gaan en je zo veel geld en ellende besparen tijdens je interieurproject. Patrick ontwerpt steeds op maat van de klant. Het ontwerp en de materiaalkeuze liggen vast voor je moet beslissen wie dit project kan en mag uitvoeren. Deze werkwijze is niet alleen de meest persoonlijke maar ook de meest voordelige manier. Je kiest zelf, nog een bijkomend voordeel!

  Een goed ontwerp is verrassend, functioneel en goed om in te vertoeven!